Selinderella als ceremoniemeester

Tijdens de mooiste dag van je leven hoor je je geen zorgen te maken over leveranciers, laatkomers of andere foutjes. Een ceremoniemeester is hét aanspreekpunt van alle leveranciers zodat ze het bruidspaar niet lastigvallen. Daarnaast zorgt ze dat alles op tijd klaar is en op tijd geleverd.
Naast leveranciers kunnen ook de gasten je ceremoniemeester als aanspreekpunt gebruiken. Lust opa iets niet wat er op het menu staat? Is nicht Sofie zwanger en mag ze daardoor geen tiramisu eten? Of vindt tante Gerda de playlist toch niet zo leuk? Geen probleem!

Als ceremoniemeester kaart ik alle problemen subtiel en gepast aan bij de persoon in kwestie en komen we samen tot een oplossing zodat iedereen van jouw grote dag kan genieten!

’s Morgens sta ik je bij vanaf het moment dat de voorbereidingen thuis beginnen en de eerste suitegasten toekomen. Zo ga ik bijvoorbeeld de bloemen bij de bloemist ophalen, help ik de corsages vastspelden en leg ik de laatste hand aan de decoratie. Ook zorg ik er voor dat alles klaar staat in de kerk of het gemeentehuis zodat niemand van de familie kostbare tijd moet verliezen.
Ik blijf tot de openingsdans en verzorg jullie draaiboek.

Heb je zelf al een draaiboek? Dan overlopen we deze en passen we aan indien nodig. Nog geen draaiboek? Geen zorgen, ik maak er eentje geheel op maat!
De kostprijs voor een volledige dag tot aan de openingsdans bedraagt €250. Dit is inclusief het draaiboek en exclusief kilometervergoeding.

Assortiment

Enkele van onze producten

  • Decoratie

    Decoratie (3)

  • Bloemen

    Bloemen (3)