Ik ben Selin Erdogdu, oprichtster van Selinderella. Als jong meisje was ik al vroeg betoverd door de happy endings in sprookjes: een prinses, een prachtig trouwkleed, een knappe prins en natuurlijk een magisch trouwfeest waren de ingrediënten van een geslaagd happy end. Met Selinderella wil ik mijn bruidjes en hun knappe prins de kans geven op hun magische happy ending!

Al vroeg was ik gebeten door het organiseer-virus; Chrysostomus, het galabal,… zelfs op jonge leeftijd wou ik altijd alles organiseren. Dit resulteerde in een studie ‘Media & Event’ waarbij het organiseren van evenementen en de communicatie tijdens een event centraal stond. Natuurlijk is een trouwfeest meer dan gewoon maar een event, het is de mooiste dag uit jullie leven! Daarom besloot ik bovenop mijn studies ‘Media & Event’ een extra opleiding ‘Weddingplanner’ te volgen zodat ik alle kneepjes van het vak zou leren.

Een trouwfeest organiseren en aankleden vraagt meer dan een draaiboek en een praktische ingesteldheid. Hierbij komt mijn tweede passie goed van pas: bloemen! Als dochter van een bloemist leerde ik al op jonge leeftijd alle kneepjes van het vak en groeide ik op tussen de bloemen. Doordat ik naast weddingplanner ook bloemist ben, kan ik deze 2 mooie jobs combineren en mijn koppels ‘the best of both worlds’ aanbieden!

Naast mijn activiteit als wedding planner baat ik samen met mijn ouders en zusje een bloemenwinkel uit, Mondeoflowers. Hierdoor kan ik scherpe prijzen voor al jouw bloemwerk aanbieden.

Portfolio

  • Bruidsboeket
  • Haaraccessoires
  • Kerk en Ceremonie
  • La Posta Event