Vaak krijg ik de vraag: wat doet een weddingplanner eigenlijk? Het antwoord daarop is zeer simpel: alles wat het koppel vraagt!
Wat betreft de organisatorische kant fungeert een weddingplanner als tussenpersoon op jullie grote dag. De dj te laat? Een gast allergisch voor je hoofdgerecht? Een platte band bij de cateraar? Ik zorg er voor dat je hier niets van merkt en lost dit allemaal voor jou op! Het is mijn taak is om zo veel mogelijk stress weg te nemen bij het koppel zodat zij in alle rust van hun grote dag kunnen genieten.

Daarnaast kan een weddingplanner ook als tussenpersoon functioneren tijdens de voorbereidingen van jullie trouw. Op zoek naar een fotograaf? Een bedrijf om stoelen te huren? Een visagiste? Dankzij mijn groot netwerk breng ik jullie in contact met leveranciers die de beste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden!

Dé troef van Selinderella is het feit dat ik niet alleen organiseer maar ook decoreer. Naast de organisatorische kant van jullie huwelijk, kan ik ook zorgen voor de bloemen en het decor tijdens jullie trouwdag.
Prieeltjes, bruidsboeketten, kerken aankleden,.. alles kan!

Portfolio

Hieronder kunt u enkele van onze reeds georganiseerd evenementen bekijken.
Indien u meer informatie nodig heeft over een evenement of wilt weten wat voor u mogelijk is kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Bruidsboeket
  • Haaraccessoires
  • Kerk en Ceremonie
  • La Posta Event