Hoe gaan wij te werk?

Het belangrijkste is natuurlijk dat het klikt tussen koppel en weddingplanner! Daarom start ik altijd met een vrijblijvend gesprek. Wat is jullie visie? Hoe zien jullie jullie grote dag? Wat mag er zeker niet ontbreken? Welke tradities zijn belangrijk en welke niet?

Tijdens ons eerste gesprek leer ik jullie beter kennen en stemmen we onze visies op elkaar af, het is immers belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten.
Het is altijd fijn als jullie als koppel al een idee hebben welke kant jullie willen opgaan met jullie trouwfeest: romantisch, boho-chique, vintage, klassiek,… Alles kan!

Na dit gesprek zou ik een beter beeld moeten hebben van wat jullie willen en hiermee ga ik aan de slag om een eerste versie van een offerte te maken. Indien deze prijzen jullie aanstaan, werken we de verdere details uit en verfijnen we alle elementen zodat we tot een magisch totaalplaatje komen!

Portfolio

Enkele van onze evenementen

Hieronder kunt u enkele van onze reeds georganiseerd evenementen bekijken.
Indien u meer informatie nodig heeft over een evenement of wilt weten wat voor u mogelijk is kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Bruidsboeket
  • Haaraccessoires
  • Kerk en Ceremonie
  • La Posta Event